Hvorfor du bør bruke Multi-Mam - Multi-Mam NO


Hvorfor du bør bruke Multi-Mam

Multi-Mam tilbyr innovative løsninger for mor og barn. Produkter som forhindrer og behandler ubehag i brystkoppene som kan oppstå i ammeperioden, og løsninger spesialt for å lindre ubehag når baret får tenner.

Multi-Mam egenpleie: produkter og løsninger

Normalt vil tiden du ammer være en hyggestund der du slapper av og koser deg med barnet. Men ofte opplever mødre at det kan være helt annerledes. Ubehag med såre eller sprukne brystvorter, eller til og med infeksjoner kan være resultatet av noe så enket som feil ammestilling. Slikt kan lett ødelegge den positive opplevelsen og gjøre at du slute å amme lenge før du hadde tenkt.

For barnet kan det å få tenner være ubehagelig. Et urolig barn som gråter mer enn normalt kan være første tegn på at tennene er på vei. Andre ubehag kan være kløe og hovne gommer, søvnen kan bli ødelagt, og noen kan få diaré.

Multi-Mam omfatter produktene Multi-Mam Kompresser, Multi-Mam Balm, og Multi-Mam BabyDent. Alle basert på naturlige ingredienser, og framstilt for å gjøre hverdagen enklere for foreldre og barn.

Naturlige ingredienser

De naturlige ingrediensene i Multi-Mam er blant annet det bioaktive 2QR-komplekset, som er hentet fra de plant Aloe Barbadensis.Slik virker Multi-Mam

Multi-Mam Balm, ok Multi-Mam Kompresser behandler og forebygger mot ubehag ved amming. Kompresser gir umiddelbar lindring, nøytraliserer skadelige bakterier og støtter den naturlige tilhelingen. Multi-Mam Balm beskytter brystknopene under ammingen og forbygger sprekkdannelser og uttørring. Multi-Mam BabyDent lindrer ubehaget i gummene som vanligvis følger med tannfrembrudd.