Aktive virkestoffer - Multi-Mam NO


Aktive virkestoffer

Den aktive ingrediensen I Multi-Mam Kompresser og Multi-Mam BabyDent er 2QR (‘to cure’ = å kurere). Dette er en nyskapende måte å nøytralisere og løse problemer med uønskede mikroorganismer. 2QR-komplekset støtter den naturlige tilhelingen og gjenoppretter balansen i mikrofloraen. 2QR har ingen kjente bivirkninger. .

Multi-Mam Balm er en lanolinfri, plantebasert gel. Den inneholder planteoljer som erstatter hudens egen fuktighet når den blir borte under ammingen. Gelen er optimalt tilpasset til å beskytte brystknoppene hos ammende.

Hva er 2QR-komplekset?

En av de viktigste virkestoffene i våre produkter er det patenterte 2QR-komplekset. 2QR er et superfiltrat fra planter og består av en rekke polysakkarider.

2QR-komplekset er enestående i sin evne til å blokkere for skadelige bakterier på en sikker og naturlig måte. 2QR blokkerer klebeevnen til bakterier og sopp på hud og slimhinner, og opprettholder den naturlige balansen i mikrofloraen.

Se filmen for å oppleve hvordan 2QR fungererProduktene inneholder i tillegg plantebaserte oljer som virker lindrende og fuktighetsgivende, og som er kjent for sine beskyttende og fuktighetsgivende egenskaper.

Produktene gir umiddelbar lindring og fungerer ved å nøytralisere skadelige mikrober, og støtte de naturlige tildelingsprosessene. Lær mer om hvordan Multi-Mam produktene virker og effekten de har