Slik virker det - Multi-Mam NO


Slik virker det

Multi-Mamproduktene behandler og forebygger ubehag ved amming og lindrer problemer ved tannfrembrudd

Multi-Mam Kompresser og Multi-Mam BabyDent inneholder 2QR-komplekset. Denne aktive ingrediensen nøytraliserer skadelige mikrober, og styrker kroppens egen evne til tilheling.

Multi-Mam Balm forebygger problemer med tørr og sprukket ved amming, og inneholder lindrende planteoljer. .

Våre skånsomme med effektive produkter gi deg og barnet ditt den beste starten ved å gjøre ammingen enklere og tryggere, slik at du kan fortsette å amme til beste for barnet.

Amming

Hver Multi-Mam Kompress er individuelt pakket og gir umiddelbar lindring ved smertefulle brystknopper. De er ikke bare lindrende men skaper et perfekt miljø for tilheling og forhindrer utvikling av infeksjoner og irritasjon i området rundt brystknoppenes.

Multi-Mam Balm inneholder planteoljer, karite- treekrem og PEG-8 bivoks som gjenoppretter og støtter den naturlige fuktigheten i huden i brystknoppene. Dette forbygger uttørring og sprekkdannelser og gjør huden myk og sunn. Multi-Mam Balm er helt uten lanolin.

Tannfrembrudd

Vi vet at tannfrembrudd kan være ubehagelig og skape mye besvær. Derfor finnes Multi-Mam BabyDent for å hjelpe barnet gjennom denne slitsomme fasen.

Multi-Mam BabyDent er basert på naturlige innholdsstoffer. Den danner en beskyttende hinne over barnets gommer, lindrer og lar barnet får roe seg.

Multi-Mam produkter er trygge

Alle Multi-Mam egenpleieprodukter er trygge, også om de svelges av barnet Det er ikke nødvendig å fjerne gelen fra kompresser eller balm fra brystet før amming. Ingrediensene er i hovedsak fra naturlige kilder og av ypperste kavitet. Alleer klinisk testet med tanke på sikkerhet.